ShowerAR - Cabine de duş RADAWAY
Nu s-au găsit rezultate de căutare pentru:

ShowerAR

Thumbnail

ShowerAR este o aplicatie gratuita care va permite sa prezentati produsele Radaway in realitate augumentata (AR) si vedere 3D .

Realitatea Augumentata (AR) vă permite să recunoașteți și să schimbați spațiul văzut de camera dispozitivului în spațiu 3D, apoi să ajustați și să proiectați obiecte 3D în imaginea înregistrată de camera dispozitivului.

Software-ul nu numai că recunoaște planurile și spațiul scanat, dar poate și estima distanța și dimensiunile obiectelor cu o precizie de câțiva milimetri.
Acest lucru permite obiectelor 3D să aibă dimensiuni reale.

Mai multe informatii:

Cautare produs

 1. instrukcja krok 1

  Dupa incarcarea aplicatiei, extindeti meniul din coltul din stanga sus.

 2. instrukcja krok 2

  Selectati "cauta produs". Urmatoarele ecrane va vor ajuta sa rafinati cautarea si sa obtineti o lista de produse interesante.

 3. instrukcja krok 3

  Dati Click pe una dintre fotografiile cu simbolul "3D" pentru a deschide fișa produsului.

 4. instrukcja krok 4

  Ati ajuns la Fisa produsului.
  Aici puteti sa:

  • accesati optiunea AR sau pe cea 3D,
  • adaugati un produs favorit (vedeti aici cum s-o faceti),
  • revizuiti detaliile produsului,
  • mergeti la configuratorul de produs de pe site-ul Radaway.

Lansati optiunea AR

 1. instrukcja krok 5

  In fisa produsului, sub fotografia principala, veti observa doua butoane: "Prezentati produsul in AR" si "Modelul 3D al produsului".
  Dati click pe butonul "Prezentati produsul in AR" pentru a accesa optiunea AR.
  Daca dispozitivul dvs nu este compatibil cu AR , butonul va fi inactiv. In acest caz va recomandam sa incercati vizualizarea 3D prin accesarea "modelul 3D al produsului".

 2. instrukcja krok 6

  Accesul aplicatiei la camera este necesar pentru a permite utilizarea functionalitatii RA.
  Selectati "permiteti" pentru a continua.

 3. instrukcja krok 7

  Prima dată când utilizați modul AR, instrucțiunile vor fi afișate înainte de a începe scanarea.
  Scanați suprafața cu telefonul. Încercați să capturați imaginile sub diferite unghiuri, astfel încât dispozitivul să recunoască spațiul corect.

 4. instrukcja krok 8

  După o scanare reușită, veți vedea suprafețele definite pe ecran.
  Puteți continua scanarea pentru un efect mai detaliat sau puteți "atinge" suprafața pentru a plasa modelul produsului deasupra acesteia și a finaliza scanarea.

 5. instrukcja krok 9

  După scanare, produsul intră în modul de editare, care vă permite să-i schimbați poziția. Mai multe informații despre „modul de editare” pot fi găsite sub butonul „?”.
  Ieșiți din modul de editare cu „✓”.

 6. instrukcja krok 10

  În modul de vizualizare, puteți alege varianta de culoare a sticlei, partea cabinei sau puteți utiliza funcția de deschidere a ușii. Mai multe informații pot fi găsite sub butonul „?”.
  Puteți reveni oricând la modul de editare pentru a schimba produsul apăsând butonul turcoaz din colțul din dreapta jos al ecranului.

 7. instrukcja krok 10

  Dacă doriți să opriți modul AR și să reveniți la fișa produsului, apăsați butonul„X” în colțul din dreapta sus al ecranului sau folosiți butonul săgeată din bara de sus.
  Alternativ, puteți alege una dintre opțiunile din meniul principal.

Produsele preferate

 1. instrukcja krok 11

  Pentru a adăuga un produs la favorite, apăsați pictograma „inima” din colțul din dreapta sus al fotografiei din fisa produsului.
  Puteți realiza acest pas pentru mai multe produse.

 2. instrukcja krok 12

  Selectați „produse preferate” din meniu, pentru a merge la lista de produse adăugate anterior.

 3. instrukcja krok 13

  Din lista de produse preferate, puteți deschide direct AR , modelul 3D sau fișa produsului.
  De asemenea, puteți alege ce produse să comparați.

  Dacă dispozitivul dvs. nu este compatibil AR, butonul va fi inactiv.

ARCore și ARKit

ShowerAR folosește Google ARCore pentru dispozitivele Android și Apple ARKit pentru dispozitivele iOS.

Aplicația   ShowerAR   funcționează pe toate dispozitivele mobile.

Utilizatorul are posibilitatea de a căuta și a se familiariza cu produsele oferite de Radaway. Aplicația permite deasemenea să vizualizați modele ale produselor selectate într-o vizualizare 3D fără a fi nevoie să utilizați tehnologia AR.

O parte a aplicației care utilizează tehnologia AR poate fi limitată.

O parte a aplicației care utilizează tehnologia AR necesită un dispozitiv cu o putere de calcul peste medie, motiv pentru care nu toate dispozitivele mobile sunt compatibile cu acesta..

Dispozitive compatibile cu AR

Mai jos puteți găsi o listă de dispozitive compatibile:

Pe dispozitivele care nu pot afișa AR , butoanele pentru accesarea acelor sectiuni vor fi colorate in gri . Restul opțiunilor rămân neschimbate.

Nu vă fie teamă că dispozitivul vă va înregistra imaginea sau împrejurimile sau ca va trimite imagini de la cameră. Pe lângă funcționalitatea de afișare a dispozitivului de vizualizare a camerei pe ecran, AR folosește imaginea văzută numai pentru a crea un spațiu 3D și pentru a plasa un obiect 3D (produs Radaway) în acesta.

Toate schitele create , imaginile și informațiile colectate în timpul funcționării scenei AR sunt șterse automat după ce aceasta este închisă și uneori chiar în proces, pentru a elibera memorie și a accelera aplicația.

Utilizatorii ShowerAR se pot simți în siguranță, deoarece dispozitivul nu colectează și nu utilizează imagini în alt mod decât cel descris mai sus.

Captură de ecran

Singura modalitate posibilă prin care dispozitivul poate trimite imaginea capturată este prin funcția "Captură de ecran". Aceasta permite să faceți o fotografie cu un obiect 3D suprapus și să o trimiteți în modul selectat de utilizator.
Această funcție poate fi activată de utilizator doar prin apăsarea pictogramei camerei din colțul din stânga sus al optiunilor AR și 3D.

ShowerAR este disponibil pentru dispozitivele mobile iOS și Android.

Scanați codul QR sau faceți clic pe logo-ul de lângă acesta pentru a accesa pagina aplicației din magazinul operatorului selectat.

Vă rugăm să trimiteți orice întrebări și sugestii cu privire la funcționarea aplicației la adresa de e-mail showerar@radaway.pl  sau utilizați formularul de cerere..