Variante de sticla - Cabine de dus | Radaway
Nu s-au găsit rezultate de căutare pentru:

Variante de sticlă

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, am decis să vă oferim posibilitatea de a comanda cabine în mai multe variante de sticlă. Acest lucru se aplică atât produselor standard, cât și non-standard.
* Sticla disponibila pentru : Modo New, Nes 8 and Nes (cu exceptia: PDD I, PDD II, KDJ B, KDD B, DWB, PND I), Eos (cu exceptia: PDD I, PDD II, PND I), Idea, Espera Pro, Espera, Carena, Torrenta, Almatea (cu exceptia: PDD, PDJ, P), Twist.
** Sticla disponibila pentru : Modo New, Nes 8, Espera Pro, Espera.

Ultraclear® - sticlă vizibil diferită

Sticla UltraClear® are un conținut scăzut de oxizi de fi er, ceea ce îi conferă produsului o claritate și o transparență excepționale. Noile tipuri de materiale utilizate pentru producerea acesteia sporesc capacitatea de trasmisie a luminii și reduc tenta verzuie caracteristică sticlei convenționale. Aceste proprietăți sunt și mai evidente în cazul sticlei cu gosimea de 6 mm și 8 mm. În locul tentei verzui veți benefi cia de o claritate extraordinară și muchii ale sticlei într-o nuanță albăstruie.

Sticla UltraClear® este opțiunea perfectă pentru oricine acordă importanță culorilor naturale și transparenței. Transparența de cristal și luciul extrem al sticlei UltraClear® fac din aceasta produsul ideal pentru cei care caută strălucirea maximă și redarea cu fi delitate a culorilor naturale.

Prețul cabinei de duș în anumite variante de sticlă este în funcție de grosimea sticlei, varianta selectată și lățimea fi ecărui segment al cabinei de duș.