Politica de confidentialitate - Cabine de dus | Radaway
Nu s-au găsit rezultate de căutare pentru:

Politica de confidenţialitate

Începând cu 25 mai 2018 se aplică Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) din 27 aprilie 2016 având ca subiect protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare RODO).

RADAWAY Sp. z o.o., cu sediul în Jasin, 62-020, Swarzedz, strada Rabowickiej 59 procesează datele dumneavoastră personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații necesare. Aceste date au fost obținute în legătură cu contactele noastre anterioare (apeluri telefonice, corespondență email) legate de cererile de oferte, comenzi de servicii sau de colaborare în curs de desfășurare.

 

Vă informăm că:

  • Administratorul datelor dvs. personale este RADAWAY Sp. z o.o., str. Rabowicka 59, Jasin, 62-020 Swarzędz, a intrat în Registrul Antreprenorilor menținut de Judecătoria din Poznań, VIII Divizia comercială a Curții Naționale Registrul 0000108778, REGON 634341983, NIP (CUI) 972-10-38-109
  • Datele dvs. personale sunt procesate pe baza art. 6 par.1 lit. f, RODO, adică. pe baza necesitații prelucrării în scopurile care rezultă din interesele legitime urmărite de radaway Sp. z o. o., exclusiv în scopul executării ordinelor, răspunsurilor la întrebări și cooperării în curs. Ele nu vor fi divulgate unor terțe părți, acestea nu sunt prelucrate în mod automat (de ex., profilarea), care produc efecte juridice statului, sau într-un mod similar având efecte semnificative asupra dvs. Datele dvs. personale vor fi procesate de RADAWAY Sp. z o.o. până când vă retrageți consimțământul sau încetează scopul pentru care sunt colectate datele.
  • Vă informăm că aveți, de asemenea, dreptul de a solicita de la RADAWAY Sp. z o.o. acces la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune la prelucrarea și dreptul de a vă transfera datele. Aveți dreptul de a revoca acordul prin trimiterea unui e-mail la ochronadanych@radaway.pl inscriptionate cu cuvântul dezabona în titlu sau puteți trimite o cerere prin poștă laadresa companiei. Dorința de a retrage consimțământul poate fi exprimată în orice mod, singura condiție fiind aceea să ajungă la noi.
  • Puteți depune reclamații privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către RADAWAY Sp. z o.o. inspectorului general pentru protecția datelor cu caracter personal / Președintelui Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal sau unei unități teritorial relevante.
  • De asemenea, vă informăm că vom face toate eforturile pentru a se asigura că toate măsurile de protecție fizică, tehnică și organizatorică a datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau intenționate sau a pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii neautorizate, utilizarea sau accesul în conformitate cu toate reglementările în vigoare.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la: ochronadanych@radaway.pl