Despre companie - Cabine de dus | Radaway
Nu s-au găsit rezultate de căutare pentru:

Despre noi

123

Despre noi – misiunea

Suntem un producător de cabine de duş de înaltă calitate, confortabile şi, în acelaşi timp, cu stil. Suntem prezenţi pe piaţă europeană din 2002 şi în cei peste 15 ani de activitate ne-am confruntat cu nenumărate provocări întâlnite de clienţii noştri în timpul decorării băii. Anii de experienţă ne-au permis să dezvoltăm soluţii multiple pentru aceste probleme. Toate produsele noastre sunt proiectate la sediul nostru, în Swarzędz, în apropiere de Poznań (Polonia). Tot aici sunt amplasate fabrica şi depozitele.

Misiunea noastră este să creăm lucruri practice, care îmbunătăţesc calitatea vieţii.
Suntem experţi în domeniul cabinelor de duş.

Am ajuns aici graţie cunoştinţelor, abilităţilor şi anilor de experienţă. Combinaţia acestor elemente ne permite să oferim clienţilor cele mai bune produse şi să realizăm cele mai neobisnuite proiecte pentru spatiile dedicate dusului.

Căutăm cele mai bune soluţii tehnice.

Avem propriul departament de design, care promovează inovaţia cu entuziasm şi devotament, pentru a vă putea prezenta produse noi, mai avansate, în fiecare an.

Îi tratăm pe clienţii noştri aşa cum ne-ar plăcea să fim trataţi.

Achiziţionarea unei cabine de duş implică un risc, deoarece clienţii nu ştiu întotdeauna la ce să fie atenţi pentru ca produsul să le satisfacă aşteptările. Prin urmare, spunem întotdeauna adevărul despre produsele noastre şi oferim sfaturi clienţilor cu privire la cele mai bune soluţii, din grijă pentru aceştia.

Colaborarea cu noi este extrem de plăcută.

Renovarea băii nu este cea mai plăcută activitate, de aceea încercăm să facem din comunicarea cu Radaway o plăcere în acest proces dificil. Ne pasă de confortul clienţilor în fiecare etapă a achiziţiei şi instalării cabinei de duş.

Promovăm valorile de familie, respectăm oamenii şi le încurajăm efortul creator.

Procesul de recrutare în firma noastă şi modul în care ne tratăm angajaţii sunt speciale. De aceea avem cea mai bună echipă posibilă. Sprijinim activ personalul şi dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri. În cele din urmă, împreună creăm Radaway.

Promovăm produse poloneze pe plan intern şi extern.

Suntem o companie poloneză de succes pe plan intern şi extern. Suntem mândri să promovăm produsele poloneze în străinătate.